Linnéa Johansson♥

Ett hjärta kan gå itu men mitt kan gå i tusen bitar.

Kategori: Allmänt

Imorgon bär det av till Umeå för att se syrran spela fotboll, det är hennes tur nu. Och jag får sitta i publiken och skrika tills rösten sviker! Jag ser fram emot det, big time! Mina kära lagkamrater fick höra min härliga röst efter att jag skrikit och varit sjuk, mycket vacker! Tror att alla instämmer (A)

Om någon timme väntar en fotbollsträning runt hörnet och efter det en snabb dusch sen ska jag iväg och hyra massa filmer med Maja för en riktig depp-kväll! Bjuder på denna fagra bild, "många timmars bilfärd" (men så äre ju när man bor i Norrland...)

 

Ps. Besöksrekord igår efter en tid med låg statistik, mycket roligt :)

Lite att göra

Kategori: AllmäntSunnanå flickor 95. Måste tacka alla underbara flickor i detta lag, vi har haft en underbar resa tillsammans, ni är verkligen fantastiska - både på planen och utanför!

Jag fyller 16 bast om lite mer än en vecka! Ett år äldre, och så mycket som väntar.
Snart är det höst och så väntar en lång jäkla vinter... Det är hemskt men sant. Jag orkar inte vintern, och då är jag 100% seriös!

Jag kommer aldrig få räls, så fina tänder är ett minne blått. Men man ska aldrig sluta hoppas! Men inte en chans att jag betalar 12000 spänn...

ECLIPSE

Kategori: Allmänt

Jag kom just på att jag inte sett ECLIPSE på bio. Helt otroligt! Måste göras snarast.