Linnéa Johansson♥

Goodbye for a while

Kategori: Allmänt

Slog upp ögonlocken 12.10 idag. Usch, det var inte riktigt tänkt att jag skulle ta en sådan sovmorgon. Men. Det var underbart och behövligt! Finns så många saker jag älskar och min säng är en av dem! Det känns väldigt tomt i huset utan alla åtta små odjur som skällt och väckt en alldeles för tidigt under två månaders tid.

Annars då? Jag har sagt upp mitt gymkort för en månad, eller "fryst" det, som dem kallar det. Promenerat och nu måste jag dammsuga och packa klart allting. Wihoo, imorgon bitti drar jag till huvudstaden-Prag-Grekland. Mina fina vänner som planerat in en avskedsmiddag åt mig men inte blir av pga. olika anledningar. Ni är bäst tjejer, love you all!♥

Puss på alla mina fina vänner, kommer sakna er! Hoppas ni får en fin sommar här hemma! ♥♥♥


Om en vecka får jag träffa min Amanda!

Det brinner i knutarna

Kategori: Allmänt

Trött och sliten är vad jag är. Steg upp halv åtta i morse för att göra allting redo inför loppisen. Sommarvädret från veckan som varit är totalt bort blåst. Regn, mulet och svinkallt med stormbyar är vädret vi haft idag. Jag har fryst ihjäl. Hur som helst, vi fick in över 3000 svenska riksdaler! Jag blev 1100 kronor rikare och köpte mig ett par jättefina och otroligt sköna sandaler. Fick dessutom hem mina vita nya converse från Turkiet, äkta... kopior! ;)

Däckade på sängen medan jag packade. Helt otroligt vad skönt att sova, ska ta en rejäl sovmorgon imorgon... fast nej, jag måste springa ärender och fixa det sista innan vi åker. Hoppas att jag hinner träffa mina fina tjejer med!

Nu återgår jag till att ladda in ny musik att lyssna på när jag steker i solen!


Foto: Sanna. Jag och Noa, mitt ansikte var som vanligt inte så fotogeniskt...

Give me everything tonight

Kategori: Allmänt


Fyra bilden från i torsdags och i fredags.

Jag skulle kunna skriva en hel text om hur förjäkligt stressad jag var på torsdagen innan alla kom eftersom min mormor "tjuvnappade" mig... Lång historia så jag lämnar det utanför bloggen.

Den helt sanslösa värmen håller i sig och jag njuter av varje dag! Vi har bara Eddie (valp) kvar nu och imorgon ska jag stå på loppmarknad hela dagen så KOM FÖRBI FOLKETS PARK vid ladan imorgon mellan 10.00 och 14.00!! Tjingeling.

Ps. Tre dagar till Grekland!