Linnéa Johansson♥

It's not about you anymore

Kategori: Allmänt

Skolan rullar på och jag är redan piss less. Ett sabbatsår eller utlandsstudier hade suttit sååå bra just nu. What if! Annars har jag hunnit med massor idag! Syntest på trafikskolan, sväng på stan, hängt upp all tvätt, städat rummet, dammsugit, strykt alla mina kläder som behövde strykas och bäddat sängen! Puuh. Nu ska jag snart möta upp två fina brudar för en lång powerwalk. Vi kan inte gå om 10 minuter för att jag inte ska hinna hem till tvn.....bara för att jag är tv-gam! Ibland hatar jag att jag älskar er♥Jag vill tillbaka. NU.

Tisdag

Kategori: Allmänt


Här vill jag vara!


Första riktiga lektionen i matte B gick lysande. Men nu är jag inne på gleerups och har genomgång inför torsdagens lektion då vi ska jobba med definitionsmängd och värdemängd. ¿Qué? Låter som kinesiska i mina öron!! Hur ska jag klara matte B?! Tja, det återstår att se.

Gick en sväng på stan, till min besvikelse var mina skor slutsålda. Sucks to be me! Nu har jag pluggat färdigt för idag och ska bege mig på en powerwalk med Sally. Hejåhå.

Förresten, vad tycker ni om min nya header och bloggens nya utseende? Jag är rätt nöjd, men jag stör mig lite på att det är typ ljuslila överallt. Men det får duga för en framtid. Ha det gött nu!

MONDAY

Kategori: Allmänt
En ny header kommer inom kort. Den är färdig och färgglad. Men jag är inte så teknisk när det gäller bloggar.
Är helt hjärntvättad efter dagens lektioner så jag avrundar här. Men bjuder på lite eyecandy! Hasta la vista!