Linnéa Johansson♥

så var det måndag igen

Kategori: Allmänt


simplybreakfast.blogspot.com

Igår på kvällen efter middagen så tränade jag med mitt gamla fotbolls lag. Sen så idag har jag bara gjort klart min engelska recension och nu ska jag ta och gå ut en sväng, sen väntar en fotbolls träning - ska bli kul. Jag fick höra idag av mina lärare att jag tydligen är uttagen till skollaget i fotboll, så imorgon ska vi och sparka boll mot andra skolor. Kalaskul! Jag är grymt taggad! Men nu ska jag ut i solen och promenera.

Jag måste/är sugen på att färga håret eller slinga nu innan sommaren, fast det bleks ju ändå... Måste fundera vidare.

Sunday

Kategori: Allmänt

 
bilder från i torsdags

Vaknade klockan 1 denna söndagsmorgonen, åt frukost och gratulerade världens bästa mamma på morsdag! Och nu sitter jag här... Ska skriva en engelska recension på A Princess Diaries. Lär ta ett tag så jag får börja nu, ikväll ska vi på släkt middag för min Kusin, ha en bra söndag!

Så var det fredag och lördag igen

Kategori: AllmäntGårdagen spenderades först med Carina, vi låg och skrattade i timmar åt gamla skolfotokataloger sedan åt vi super god mat, grillat. Efter lite vel hit och dit så hade vi inhandlat det vi behövde för kvällens grill-planer med grabbarna. Vi slöt upp hos Markus där Emil, Adam och Simon också var. Vi grillade marsmallows och skrattade i massor, ni är för härliga människor hela högen! En riktigt super trevligt kväll! När jag och Carina kört hem runt små timmarna så blev det lite tjej snack sedan somnade vi i min säng, helt utslagna av veckans slit. Imorse åkte hon till sin farbror(?) för att hugga ved! Haha, och jag sov vidare till klockan 1. Så nyss plockade jag in tvätten, plockare ur och in i diskmaskinen, ja, det var allt. Nu ska jag parkera mig i soffan, ha en trevlig lördag!