Linnéa Johansson♥

Vem har tänt den stjärna som speglas i dina ögon?

Kategori: Allmänt

God kväll.Behöver jag berätta hur kär jag är i Måns Zelmerlöf? Jag bara älskar honom! Mamma och pappa, nu vet ni vad jag önskar mig i julklapp!
Imorse var vi ute klockan sju och delade ut bröd. Och på dagen fick jag sugen att ta tag i min garderob som såg förskräcklig ut. Efter flera timmars arbete blev resultatet dunder bra,tycker då jag. Jag ska lägga in några bilder när den andra datorn är lagad. 

Ikväll var jag på middag hos familjen Lönnefjord, det var tråkigt att inte Mathilda var med men det gick bra ändå. Nu sitter jag iallafall här och har pratat med Pierre och Dennis. Jag bara trycker i mig turkisk yoghurt, stavas det så? Och honung. Det är mums, jag är oerhört proppmätt men ska trycka i mig lite annat gott också. Njut av livet!

Aja, nu ska gå och fortsätta se filmen jag tittade på, eller tittade och tittade. Jag har suttit här ett bra tag nu. Ni får ha det bra! Puss och kram.

Fredagsmys.

Kategori: Allmänt

Hej åter igen.

I förra inlägg fick jag skriva av mig, det känns skönt. Igår så var det sista dagen för Amanda här i Skellefteå, vi gick på stan,fikade på wayne's och bara myste. På kvällen åt vi tacos och bakade en kladdkaka som var super god!
 Imorse tog vi farväl av Amanda på flygplatsen, jag kommer sakna flickan otroligt mycket. Det var varit ett stört roligt lov!
Jag hoppas vi ses snart igen sötnos.

Just nu sitter jag och fäller tårar åt R.i.p filmer av ungdomar vars liv tagit slut. Det är så tragiskt och hemskt. Så svårt att förstå. Sånna här saker får en att tänka efter, hur kort livet är och hur värdefullt det egentligen är. De flesta är mellan 12-18 år, sånt får inte hända!

Nu ska jag ta mig en skön dusch,städa en hel del, och ikväll väntas bio med mamma och pappa!
Ha en skön fredagskväll, kram på er.

Vad som snurrar i min hjärna just nu.

Kategori: Allmänt

Good morning.

Jag har inte uppdaterat mycket i veckan eftersom Amanda varit här. Känns skönt att inte vara så fast vid datorn som jag är annars, jag måste vara sjukligt beroende. Men det är jag inte ensam om, eller hur?
 Det bästa är när man är utomlands, då kan jag slappna av. Det är som paradiset, inga mobiltelefonen, inga datorer. Jag ska försöka ha någon data fri dag och mobil fri dag här framöver sedan sätta det i schema. "Tänk på all strålning!" som pappa alltid säger, han är anti till mobiltelefoner. Vilket känns bra, teknologin har inte övervunnit allas hjärnceller. 
 
Jag har haft en stört rolig vecka, fylld av aktiviteter och annat roligt som jag aldrig skulle gjort om Amanda inte varit här. Jag har varit helt slut på kvällarna för att dagarna varit så fullspäckade med roligheter att jag sovit som en prinsessa på natten. Hade Amanda inte varit här jag skulle nog sovit bort dagarna, suttit vid datorn,sett filmer och bara degat. Vilket också är skönt men nae, det duger inte. Då kan man ju lika gärna dra täcket över huvudet och inte stiga upp förrän det är kväll igen så man kan gå till sängs ännu en gång. Det känns så tråkigt över hur lat jag egentligen är, jag gör fasen ingenting. Varför skulle jag inte bli jätte förvånad om jag såg ut så här om 10år?

 

Nej men inte för att överdriva, men dagens ungdomar är väldigt lata! Det är ren fakta. Jag erkänner att jag är sjukt lat, men när man väl tar hand om det man skjutit åt sidan hela tiden så känns det så otroligt mycket bättre. Som om man har en ryggsäck fullpackad med stenar. Det är väl klart att man inte vill gå runt och bära på en ryggsäck full med stenar! Så det är bara att ta tag i saken. Finns ingen annan ursäkt, om du är jätte lat så får du väl ta och ändra på dig till det positivare. Men alla är olika, vi är alla unika.

Var det någonting mera jag skulle säga, hm. Jag ska försöka bli en bättre människa! Jag vet,jag vet det kan man säga hur många gånger som helst utan att det blir någon förändring men jag har tänkt satsa på det! Kämpa för det. Min älskade,underbaraste vän Carina sa till mig att hon bestämt sig för att blir en bättre människa för ett tag sedan. Och se på fasen, det har hon! Hon har alltid varit den där väggen att luta sig mot i motgångar och svåra,jobbiga tider. Hon har alltid varit med i medgångarna också, jag har alltid trott att gud gav mig en ängel som vän för hon är verkligen det. Det går inte beskriva henne med tillräckligt många ord men jag är enormt tacksam för att jag får ha en vän som henne och att hon vill vara min vän. Jag kan alltså inte vara så himla pjåkig...? Jag duger, men jag kan bli en ännu bättre vän. Jag vet att det finns där långt inom mig och jag ska ta ut det, jag ska nämnligen bli en bättre människa.  Där med basta.

Nu har jag delat med mig lite grann av vad som snurrar i mitt huvud. Jag gillar att skriva, ska börja skriva en novell snart bara för att jag gillar att skriva. Nu ska jag låta er tycka och tänka vad ni än vill, men det är så här jag tycker och tänker.
Var rädd om er!