Linnéa Johansson♥

jaajaajaaajajaja

Kategori: Allmänt

Jag säger bara KÄRLEK.

grattis på morsdag mammaaa=)

Kategori: Allmänt

Goddag, imorse fick jag kravla mig ur sängen i hopp om att detta oljud till traktorer och maskiner skulle sluta.
Suget efter en lugn och skönt natt var ju ingenting man fick uppleva precis.
De hämtade våra träd som hade rasat på gården imorse, och några hos farmor. Våra grannar drenerar, men denna ljuvliga underbara varma luften är jag förälskad i, kan det inte vara så hära hela sommaren? Snälla.
Förutom blåsten, men det är varma vindar så man överlever!

Jag har stekt hela dagen och nu känner jag mig hyffsat bränd, igår var det ju också underbart väder.
Jag måste väl säga att jag och Mathilda borde bli bagare..inte för att skryta då :$ nejmen tårtan blev faktist jätte god. Trore eller ej!
I natt vid halv 1-1 var vi ute och letade min pappa som inte alls var på lyset..på en cykel med sally i handen, han cyklade omkull och bröt glasögonen..vi letade över hela Sunnanå men hittade honom inte, sen somnade han i soffan och jag låste dörren, gick och la mig men vid 2 plingade det på dörren och där stod mamma. Haha, lönnefjord och johansson!

galet, men nu ska jag försöka ladda in låtar på ipoden och börja fundera på om jag ska färga håret eller ej...aja, skriver mera sen. Ska nog och fika hos mormor eller farmor, vi får se. Pussss
 honey<3<3<<33

tårta/moppe/skrubbsår/flykt/killar/föräldrar

Kategori: Allmänt

hejsanhoppsanfallerallera!

Denna underbara varma sommar kväll tillbringade jag med Mathilda Lönnefjortis och hennes päron! ( och mina förstås)
Vi bakade en jätte fin tårta som borde slagit rekord i att vara ljuvligt god, sen har vi åkt moppemoppemoppeped runt hela sunnanå fram och tillbaka, fram och tillbaka. Körde förbi Jimmy,Jonas,Marcus,Alexander och några fler? Xantal ggr? Lite för många kasnke...

Vi skulle leka i cykelrampen vid Rimi men så hängde vi oss där uppe, Mathilda hängde i mina ben så jag skrapade upp benen och fick köttsår, hahaah sen kom det tre smågrabbs och mathilda fick panik och hoppade på moppen ba :
kom, kom fort!!!!!
så vi körde iväg i racer fart...sen så har vi väl busat runt lite. Snodde en godispåse av syrran som sover hos några kompisar hihihi..hon ringde pappa asförbannad :D men så fick hon tillbaka påsen - en godis :] vi stack till falkan och tog lite bilder..

Nu sååå ska vi dra ut igen och köra lite thiihih, pusssssssssssssss & kram :D:D:D:DD