Linnéa Johansson♥

Lördagen den 27 februari.

Kategori: AllmäntHej på er,
nu ska jag skriva ett snabbt inlägg som får blir det enda på denna vecka. Tills tisdag alltså.
Idag ska vi till stan för en fika med tjejerna, alltså jag och Ellen, Margot och Carina, Jonna och Karolien och Mari och Lise. Jag tror att Ronja och Eline också ska komma. Det kommer bli riktigt trevligt. Efter vi har fikat ska vi till arenan för att se Skellefteå Aik mot Timrå med alla. Efter det ska vi 8 tjejer ovan, inte Ronja och Eline till Jonnas stuga och sova där samt göra pizza och en massa. Och på söndag blir det att åka skoter och lite annat kul, vi ska grilla korv och pinnbröd osv. Det kommer blir toppen,så nu kan je een goed weekend hebben!

Välkommen till Sverige Ellen!

Kategori: AllmäntWelcome to Sweden Ellen!
Fast inte ännu. Det är kvar drygt en timma tills de landar. Jag spritter i kroppen av nervositet. Det ska bli så kul, men min engelska kommer hacka ett bra tag... Vi har ett fullspäckat schema hela veckan så jag kommer nog inte hinna skriva några inlägg. Kanske några få, men Ellen är inte ens hälften så mycket data nörd som jag är så det lär nog inte bli mycket.

Idag har varit en väldigt stressig dag men jag hoppas det är värt mödan, vilket det kommer. Jag har snabb gjort spanska läxan och har en hel drös till med läxor... (lärare, jag har inte tid i veckan!?!!?!?) Åh, men det ska jag väl få gjort på ett eller annat sett. Nu ska jag ta och äta lite sen bär det av till Falmark med fjärilar i magen! Ha en bra vecka (om jag inte skriver) PEACE&LOVE!

Who doesn't long for someone to hold? Someone to love you without beeing told.

Kategori: Allmänt1 dag kvar tills Belgarna anländer på Skellefteås flygplats, Falmark. Vi har städat huset så att det inte finns smuts någonstans, haha det har nog aldrig varit så här rent! Jag är så nervös inför imorgon, men jag är också riktigt spänd. Jag tror inte jag kommer sova mycket i natt! Det gjorde jag inte igår.

Idag har vi planerat onsdag och inför helgens bravader, det kommer bli skit kul! Jag längtar. Nu får ni ha det bra, jag ska ta och lägga mig i soffan för att inte frysa ihjäl. Kanske prata med P. Puss!