Linnéa Johansson♥

sweet as candy

Kategori: Allmänt


Photo: Henrik Purienne // Mirage #2 - 2010

Finaste vännen

Kategori: Allmänt

Jag ser det töar, jag ser det töar,det var väl roligt ha-ha! Så underbart med sol och att känna hur det blir slask på vägarna. Jag tycker inte om slask men när jag får se den underbara asfalten som dyker upp under den vita snön så känner jag att jag spricker upp i ett leende. Jag vill ha vår nu. NU på direkten. Men nu ska jag sluta tjata om vädret.

Onsdag. Efter skolan så motionssimmade jag med mina föräldrar. Sedan käkade vi från Max, vi åt dock sallad så lite nyttiga var vi... Men nu så har jag bara suttit vid datorn, kollat på kläder som jag vill ha men plånboken tillåter ju inte. Detta eko...

Imorgon måste jag stor städa och då menar jag verkligen STOR städa. Pierre kommer på tisdag och på fredag åker vi till Malå. Så på måndag när jag och pappsen åker hem ska det stor städas igen! Puh.
Dags att se tv! (som vanligt)
 

Haha, fick detta fina paket av min underbara Carina! I måndags hade jag sån fruktansvärd mv och hade galet stort begär på choklad så sötnosen köpte mig en chokladkaka. Love ♥

Låt det töa,låt det töa!

Kategori: Allmänt


Bild från i höstas. Amanda, saknar dig.

Imorse låg snön om vit om vägarna och överallt annars med för den delen. Men så plötsligt dök solen upp från ingenstans och började lysa över den lilla norrländska staden Skellefteå. Och vips så började det töa lite grann - för lite om ni frågar mig. Men iallafall en bit på vägen på våren. När jag cyklade hem med Markus och Robin så hade det ju rent kommit fram asfalt. Ni förstår inte hur mycket kärlek jag ger åt asfalten just nu. Bara känslan av att cykla på asfalt är rena drömmen motför snö. Jag slipper cykla omkull som jag gjorde imorse pga en jätte snö hög. Våren kan komma nu!!!

Idag hade vi tjejer i klassen gympa utan pojkarna. Vi skulle gymma. Det var roligt, inte för att det blev så länge men det var kul. Blev riktigt sugen på att skaffa gymkort, men det är eko i plånboken och köp stopp så jag får drömma vidare. Annars har jag pluggat och nu webbar jag med saknade Martin. Men nu ska jag ta några alvedon och låta mitt ömma huvud vila sedan se tv. Hare bra!