Linnéa Johansson♥

PARISIAN NIGHTS

Kategori: Allmänt


Om man ändå kunde strosa omkring i Paris just nu. Världens vackraste stad. Åh, så förälskad i Paris jag blev. Magisk stad. 

MY MICHAEL KORS

Kategori: AllmäntÄr helt förälskad i min fina väska från Michael Kors. Love it. Håller på att boka för en helg i Stockholm dit fina vänner nu flyttar så man måste ju passa på att lufta väskan då med och kortet förstås... som allt för ofta går varmt... #shopaholic.Har möjligtvis en liten semester inplanerad så jag måste ta tag i formerna på gymmet så imorgon börjar jag om igen, nu ska jag bli starkare och fastare än någonsin. Boom. Kämpa, kämpa för bikini formen

/Har jobbat 08-13 idag och sedan gjort lite ärender, hann inte med gymmet så jag får ta igen det imorgon och en lång promenad med Mari innan jag får träffa min prins igen. Imorgon på börjar jag min första lediga helg på över 12 veckor. Det ni. Tror jag är arbetsnarkoman? You think? Men, jag har nya planer och möjligheter framför mig som jag hoppas går vägen. Hoppas ni får en mysig lill-lördag! Jobb imorgon innan > ledighet! 

NEW IN

Kategori: AllmäntMina fina plast hortensior som enligt bilden inte gör sig rättvisa, de är mörklila/vinröda och super vackra i mitt fönster. Ska ta bättre bilder när mitt rum är färdigt. Men jag beställde 2 stycken likadana blommor från artflowers.se och jag är supernöjd. Snabb leverans och superfina plastblommor! 
Mina två nya vackra kristall ljusstakar som jag fyndade på en loppis för ynka 70 kronor styck. De är så vackra och passar perfekt in i mitt nya rum. Ni ska få se sen då allt är färdigt, blir kanske innan helgen eller till helgen! Hoppas!