Linnéa Johansson♥

YEEEEEEESS!

Kategori: Allmänt

YEEEEEEEEEESSSS! Sommarjobb är kirrat. Tack gode Gud för det!!!! Jag är glad. Den här måndagen har varit bra. Fick jättebra på engelska nationella och bara lite vatten har nuddat mina kläder idag! Hallelujah! Dessutom kommer min H&M beställning imorgon och vi slutar 20 i tolv. Första gången jag drar till gymmet på EVIGHETER. Nu fan är det andra bullar...eller snart...så.. 

Nu kurrar det i kistan, blir det grillat till middag! I'm a happy girl! Tack för mig!


weheartit. Hanna, detta är du om du vore yngre♥

Ps. Vill ha jeans shorts från Modekungen... Kanske jag skramlar ihop några korvören... chansen är minimal. Men inte i mina drömmar.

052911.

Kategori: Allmänt

"...nu beger jag mig mot Linnéa (jag hatar att skriva ditt namn, det tar alltid en livstid innan jag hittar knappen som framkallar fjongen)" ur Sannas blogg. 
Nästa söndag har vi bara fyra valpar kvar. Jag kommer att sakna dem, men det kommer bli lungt, tyst och lukta normalt. Men jag kommer sakna dem jätte mycket.

Läste ut boken "Jag är tyvärr död och kan inte komma till skolan idag" i morse. Den var bra, riktigt bra. Annars har jag gjort färdigt min sago analys och engelska läxa. Färgning av mitt hår och lite ta-hand-om-mig-själv, ska jag hinna med idag. Grattis världensbästa mamma på morsdag!♥

Jag älskar häggar!

Kategori: Allmänt

Shopping-dag med syrran idag. Hur gick det? Jo, allt jag ville ha var slut. Just my luck! Men lite hårfärg och kakor fick följa med hem... Insåg just att det finns ca 6-7 böcker till i den serien jag läser just nu. Har läst ut 12 böcker men det finns fler så det gjorde mig väldigt glad! Ska iväg och hyra film för ikväll, annars har jag inget mer att dela med mig av!


Foto: Jag