Linnéa Johansson♥

Valborgsmässoafton!

Kategori: Allmänt


Bilden har inget med varborgs att göra! Det är brist på bilder bara!

Valborgs. Här sitter jag och är utpumpad efter dagens lektioner, men jag har snyggat till mig så gott det går inför kvällen. Tjejerna kommer om drygt en timma och då ska det käkas pizza och en massa andra trevligheter. Sedan får vi sen när vi ska dra ut i skit vädret, det har snöat hela dagen (vårvädret...?) men nu är det uppehåll. Vi drar väl ut till brasan vid landskyrkan och träffar trevliga människor, sen kanske det blir att vi hänger med pajkarna i klassen ? Ah, vi får se. Hoppas ni får en trevlig varborgs!

PS. Bara för att du blir så arg när du läser om dig själv på min blogg Adam så ska jag skriva att du är en gulleplutt ♥

Lunch i en busskur

Kategori: Allmänt


Brist på bilder.

Hur är läget? Bra med er hoppas jag. Jag är riktigt på "må-jätte-bra-humör" och det känns sååå bra!

Annars då? Jo idag var en riktigt härlig dag, undantaget var gympan då vi körde ett grymt styrketräningspass! Armarna skakade som asplöv efteråt, men det känns riktigt härligt nu. Jag har träningsvärk överallt och det är riktigt bra. Jag ska bli som hulken...? På lunchen drog jag och Carina till coop och köpte lunch som vi sedan åt i en busskur, hihi...det var en sådan mysig picknick! Och så kom Adam och var gullig med oss! Sedan slutade jag tidigt, klockan tre! Smile.

Igår gick det super bra att stå i kiosken, det var en aningens kallt (vaknade med ont i halsen) och jag var inte så bra klädd, skulle ha lyssnat på "mamma Carina" men jag är dock döv på det örat ;) Gårdagens roligaste var när Carina skulle dricka kaffe, herrejösses vad jag skrattade! Vilken min det var! Sunnanå 0-4 Göteborg.

Nu bär det av till fotbollsträningen!


UPDATE: BLIR GALEN PÅ INLÄGGEN!?!?!? ÅH

Kioskflickor med strålande humör

Kategori: AllmäntFörsta lektionen på onsdagarna är hemkunskap. Mats lagade mat åt mig och som pricken över i:et bjöd han på en smoothie. Det var en härlig början på en härlig dag. Skoldagen har bjudit på många skratt, för att inte tala om våran kära praktikant Emil som skulle prata om demokrati och diktatur. När han skulle visa på powerpoint så var en karta ivägen så han skulle dra ner den "försiktigt" men den gick sönder och han fick tillslut ta bort hela världskartan. Haha, oj stackarn så vi skrattade... Dagens andra skratt attack bjöd Tobias på, vilken grabb! Jag har nog inte varit på sånt strålande humör som nu på länge, jag ser förbi mina onda ben och då är allting kalas bra!

Om en halv timma kommer Carina och sedan iväg till Norrvalla, jag och Carina ska stå i kiosken för min lilla systers lag var kort om folk - de ska vara bollflickor osv. Tjingeling!

PS. Åh så fult förra inlägget är, måste fixas imorgon...