Linnéa Johansson♥

Jag önskar samma sak som du

Kategori: Allmänt

 
Äntligen fredag! Jag räknar dagarna just nu, överlycklig med tanke på de hårda iskalla vindarna som biter tag i en när man vistas utomhus. Efter skolan gick jag och Ida en sväng på stan innan gymmet där vi körde 45 minuter kondition och lite styrka i väntan på vårt pilates pass som var inställt så vi fick ersättning i form av två gratis besök och en gainomax! Alltid värt någonting med tanke på att hela mitt årskort är gratis. Jag köpte också hem lite ingredienser till ett par nyttiga och proteinrika bars som jag ska äta när jag blir sugen på sötsaker och efter träning. De blev faktiskt riktigt goda - men fula så in i bomben!

Nu lyssnar jag på julmusik och njuter av att vara ledig imorgon, hoppas ni får en superbra fredagskväll allesammans! :)


Älskar mina skor!

Just keep calm

Kategori: Allmänt

Jag har varit ytterst lat med träningen nu under en kort tid. Men idag kände jag att det var dags att ta tag i mig själv och rycka upp mig! Spenderade 1,5 h på gymmet efter att jag spenderat flera timmar på skolan efter att jag slutat med mina fina amigas. Men ikväll kommer jag att synda och äta några marabous som jag såg ligga i kylskåpet...(Pappa......((I love you!!!!))..) så imorgon bitti stiger jag upp och drar till gymmet innan skolan, och kanske tillbaka efteråt, om jag känner mig peppad till max. Nu ska jag göra bort lite plugg, hoppas ni får en fin kväll!

JULPYNTET ÄR PÅ PLATS

Kategori:

Jag kanske kan uppfattas som en vinter/jul-hater, men sanningen är den att jag älskar allt sånt här lullull som både vintern och julen innebär. Den enda som jag hatar, är snön. Mestadels snön på vägarna, om det vore 10 meter snö på gårdarna skulle jag inte bry mig, bara jag fick cykla eller nu - köra bil på asfalt. Eller bara att vara ute och gå, på asfalt. Det och kylan är vad jag hatar mest med vintern, resten är mysigt och det tycker jag om. Men idag har jag som sagt hängt upp min jul stjärna i fönstret. Älskar att titta på den när den hänger där och dinglar. Några små tomtar har fått pryda mitt rum och en julstrumpa som jag tycker är fin, som jag fick för längesen. Den är dock tom... Men that's it for now.