Linnéa Johansson♥

TUMBLR

Kategori: Allmänt

A better version of me

Kategori: Allmänt

Idag är inte min dag. Jag är arg, sur, irriterad och ledsen. Mest på mig själv, för att jag är det. Kan komma på en lång lista över varför livet är på botten ljust nu men jag ska inte blotta det på bloggen.

Imorgon har jag en jobb intervju. Min första. Kort som en speed-dejting. Jag är lite nervös men jag tror det kommer gå bra, ska bara vara mig själv. Jag hoppas verkligen för allt i världen att jag får ett jobb, det vore så himla bra!

Nu ska jag dränka mina sorger med att strö lite salt i såren och kolla på lite utbytesstudentsbloggar och lyssna på lite deppig bra musik eller ta en powerwalk och göra det bästa av situationen. Jag röstar på andra alternativet!Har skaffat mig en tumblr.

Ser du stjärnan i det blå

Kategori: Allmänt


Foto: Jag. Helt oredigerade bilder.

Hemma från Hannas fantastiskt mysiga stuga på Bastuholmen. Jag har nog inte haft det så mysigt som igår på väldigt länge! En förrätt som var helt fantastisk (ska göra den ikväll). Tända ljus överallt och filtar. Dunkande musik och strömavbrott i någon timme. Haha, vi fick leka elektriker när säkringarna gick om och om igen. Svart precis som natten blev det då. Perfekt grillad fläskfilé och marängsviss på det. Hade jag hamnat på en öde ö hade jag förmödligen överlevt på allt jag åt igår! Gud så gott det var! Badtunna mitt i natten med marshaller och stjärnorna som åskådare. Några stjärnfall fick vi faktiskt se, helt magiskt! Tack Hanna för gårdagen och tjejer, love you all♥


/Har sett ett par avsnitt ur en serie och ska nu bege mig ut för lite frisk luft i det fina vädret! Hade!