Linnéa Johansson♥

Money must be funny

Kategori: Allmänt

 
/Spenderat min lediga dag med att äta en god och supernyttig frukost, möta upp Kim på stan för att handla lite doftljus som jag är beroende av, en superdyr men supersnygg lampa och lite annat smått och gott. Har sedan dess legat i solstolen och njutit av den sista augustivärmen som är magisk just idag. Nu väntar en god middag, lite städning av rummet (jag rensar bort hälften av vad jag äger ur alla små utrymmen i mitt rum, därav det ständiga städandet) och en mysig kväll framför tvn. Imorgon börjar jag jobba 07.30-12-30, vilket känns skönt! Ha en superhärlig fredag allesammans! 
 

Work

Kategori: Allmänt

/Blev väckt av bemanningen imorse och jobbade mellan 07.30-13.00, så lite pengar skadar aldrig! Kim mötte mig på jobbet och vi gick hem för att sedan tröst äta lite på Big smajl, därefter väntade broarna runt och cv skrivande åt min pojk. Jag åkte till farmor och farfar på middag och nu har jag hjälpt syster med engelska läxor och städat mitt rum. Rensar allt onödigt från rummet, tror jag blivit städfixerad!

LYX MORGON

Kategori: AllmäntI måndags myste vi bara på, tog en mysig kvälls promenad innan vi badade badtunna och åt kvällsfika. Jag somnade på mindre än en sekund, vilket inte var helt oväntat. Steg dock upp tidigt på tisdagmorgonen, min lediga dag som jag planerat sova ut på, men det kunde jag inte. Gjorde en beställning från fitnessguru.se, och gick ut för att sola. På tisdagkväll gick jag och Kim mellan stora broarna med Sally, innan vi såg Hollywoodfruar! Nu ligger jag här igen, ska titta på Pretty Little liars innan jag stiger upp, att börja jobba klockan 10.30 till 15.00 är så lyxigt!!!!