Linnéa Johansson♥

TODAY

Kategori: AllmäntEn luftballong flög förbi ovanför taket! Måttligt avundsjuk jag blev på dem. Men imorse blev jag inringd för jobb så 06.45-16.00 jobbade jag på och sedan gick jag broarna runt med Kim och Tove. Skönt att röra på sig och mysigt i höst mörkret. Men nu ska jag sova utifall att jag får jobba imorgon eller inte. Sweet Dreams!

 

My weekend

Kategori: Allmänt
/Jobbat, sett hockey i Burträsk, hälsat på Julia och Theo, ätit pizza med Sanna på Don Vito, sett Runner-Runner på bio med Kim, sovit ut och gått promenader i regnet, ätit godsaker och sett filmer och nu intar jag sängen. Kanske får jag jobba imorgon eller kanske inte. Vem vet?

IT'S COLD AROUND ME

Kategori: Allmänt


/Efter jobbet tog jag bilen till farmor och farfar för att hämta Sally och för att fika ungefär hundra stycken mackor med vindelrökt skinka på. Inte hundra, men kanske åtta stycken. Väldigt mysigt att umgås med dem i några timmar innan jag och Sally körde hem. Nu sitter jag och letar inspiration till mina två stora tavelramar som jag beställt med mamma och pappa från IKEA. De är 40 x 50, så något fint ska jag hitta på i dem. Tittar också lite serier och känner mig frusen. Hatar kyla och vädret i allmänhet just nu. Ville ha en skön och mysig höst inte direkt vinter typ. Imorgon jobbar jag så ska jag också på avskedspartaj.