Linnéa Johansson♥

NAXOS

Kategori: Allmänt

Hej Sverige. Har sitter jag pa ett fik i Agia Anna pa Naxos, solen skiner och det ar minst +42 i solen. Jag solar, badar och steker hela dagarna... Livet ar det! Igar akte Mathilda och Sandra hem, trakigt... Men nu ska jag snart sticka ivag, haller pa att svettas ihjal (hihi) Kom in pa mitt forsta handsval forresten - spectrum media journalistik. Det kanns riktigt bra faktiskt, det blir som det ser ut nu pa Norran.se att vi blir en tjej klass med bara 2 stackars eller kanske lyckligt lottade killar ;) Menmen nu ska jag ut i hettan igen och tillbaka till hotellet for familjen Hill kommer till oss ikvall, det kommer bli en super kvall. Ha det bra allesammans! Miss you all♥

GREKLAND

Kategori: Allmänt

Imorgon sticker vi till Grekland, jag önskar er en super trevlig sommar till dess. Puss & kram!♥


Jag älskar er tjejer, ni är bäst!♥

Every time you just look away

Kategori: Allmänt

Andra dagen på sommarlovet och bara en ynka dag kvar tills vi åker ner till Stockholm för fortsatt färd till Grekland. JAG LÄNGTAR! Och eftersom sommarlovs vädret bara består av regn just nu så längtar jag ännu mera.
Så idag har jag varit på stan med mamma och pappa, inhandlat viktiga saker till morgondagen och en till bikini. Så har jag såklart sett det omtalade bröllopet mellan Viktoria och Daniel! Grattis till er!! Nu ska jag fortsätta att ladda in skön musik på mp3 till Grekland. I paketet från estet fick vi en cd med alla bilder och filmer vi gjort tillsammans, jag hittade en drös bilder på min som inte var så fagra... Och några sånna här bilder som nedanför från när jag, Matilda och Emilia spelade in "What a feeling" i sjuan/åttan(?)
 
Och vad tänker/ser jag på...?