Linnéa Johansson♥

Torsdag

Kategori: Allmänt/Åkte till Umeå med Kim och hans familj idag. Endast några små saker fick följa med mig hem så ekonomisk dag för mig! Är hemma nu en stund innan Kim kommer igen så ska vi fixa lite saker innan vi åker tillbaka till honom igen.

Min tavla är färdig som ni kan se, blev super nöjd! Många timmar med min linjal och detta är resultatet. Var så trött i handen och less att den skakade som bara den, men det ser lite personligt-hemmagjort-aktigt-ut...Typ?

Ha en bra kväll ♡

Today

Kategori: Allmänt


Önskar att jag var i värmen med min älskling just nu...

Istället för att vara dunder förkyld och ligga i sängen och snora. Fick gå hem tidigare från jobbet igår för att mina arbetskamrater tyckte synd om mig och min inskolning från 07-15 fick jag slippa så att jag kunde bli friskare för att jobba 15.30-20.30 ikväll. Sedan beger jag mig till min kärlek för att njuta av två lediga dagar innan en jobb helg!

I NEED THE SUN

Kategori: Allmänt


Jobbade igår mellan 07.00-18.00 och var trött som sjutton när jag kom hem. Hämtade i alla fall ut mina nya glasögon som jag trivs i jättebra! Kim kom och vi myste hela kvällen. Jag vaknade upp med skit ont i halsen och en dunder förkylning så det är ju himla värdelöst och jobbigt men efter en mysig dag med min älskling så mår jag liite bättre och ska nu iväg till jobbet för att jobba kväll. xx