Linnéa Johansson♥

When the sky is grey I'll be your friend

Kategori: Allmänt


Premiär för middag på inglasningen helgen som var. Älskade vår.

/En rolig dag på jobbet idag med nya ansikten och det är alltid lika roligt att få lära känna nya härliga människor! Fick skjuts hem av gulliga Rebecca med, så jag slapp gå när vädret blev sämre. En mysig middag och lill fredagsmys med mamma och syster är så som min kväll sett ut. En liten promenad, hämtat hem min saknade cykel och betalat räkningar. Imorgon ska jag göra hundra saker på få timmar och så kommer Tove hem! Som jag saknat henne! xo

Latest

Kategori: Allmänt

Vackra bougainville, Barbados.

/I helgen var jag ledig, min första lediga helg på evigheter och den spenderades med att njuta till fullo. Gick broarna runt flera gånger, gymmade, solade och bara tog det lugnt, eller jag lugnt och lugnt tog jag det väl inte men det var en härlig helg! Jobbade idag mellan 07-14 och sedan fick jag min operationstid inför nästa tisdag så jag ska ta det lite försiktigt nu med träningen och allt annat så att jag håller mig "frisk", för helt "frisk" har jag inte varit på över ett års tid. Jäkla halsmandlar. Imorgon väntar jobb och idag hann jag med att möblera om mitt rum, städa och dona medan jag köpte nya byxor med min prins. Upp med tuppen imorgon för att gå till jobbet, mitt cykeldäck sprack för någon dag sedan och jag börjar 06.45 så det blir en tidig morgon och en tidig kväll ikväll kanske. 
 

UMEÅ

Kategori: Allmänt/Köpte dessa två supersöta flip-flop som man sätter på resväskan. En till mig och en till syrran, de kommer från H&M och på baksidan skriver man in namn och kontakt information.
/Efter lite shopping i Umeå med mamma och pappa så köpte jag den här drickan. SÅ UNDERBART GOD. Blev kär. Framöver kommer jag att dricka den här så mycket som möjligt! 

Gym och kvällspromenad med min karl har jag också hunnit med, nu blir det lite serie tittande och kvällsmys med familjen innan jag somnar, jobbar 07.00-14.00 imorgon! xx