Linnéa Johansson♥

SPACE COWBOY

Kategori: Allmänt


imfancy.blogg.se

/Nu tror jag att det får vara nog med pluggandet för idag. Men jag måste få säga att jag är väldigt fascinerad av rymden. Detta är en liten parantes om ni inte redan har förstått det men jag tänker iallafall berätta lite om vad jag tycker om rymden nu när jag ändå har pluggat inför ett litet prov vi har nästa vecka.

Jag tycker att rymden är skrämmande och otroligt spännande och intressant. Den är så oändligt stor och jag kan inte ens föreställa mig oändligt för då för jag ont i magen! Det sägs att universum är kring 13,7-14 miljarder år gammal och jag menar, hur otroligt gammalt är inte ens det? Det är så jäkla fascinerande! Dessutom så kan man undra, vad fanns före det? Poff, ingenting? Och vad är ingenting? Hmmm... Jag är intresserad men skrämd. Det är som någonting som man inte riktigt kan tänka på alldeles för mycket, iallafall inte jag, för då får en olustig känsla inom mig. Men sån är jag. Och ni kanske inte orkar läsa detta men om ni gör det så kan ni skriva vad ni själva tycker, det vore intressant att höra! :)

NU: Top Model Sverige!!!

Ps. GRATTIS TILL KÖRKORTET MARI FORSMAN!!!! :-D

TISDAG

Kategori: Allmänt


Foto: Jag

Slutar skolan om tio minuter och då sätter jag mig på cykeln och cyklar in till stan för att försöka fynda mig ett par nya jeans och något annat behövligt. Men när jag väl kommer hem finns det bara en sak som jag MÅSTE göra och det är att plugga. Plugga, plugga, plugga, plugga och plugga lite mer! Can't wait!

MÅNDAG

Kategori: Allmänt


weheartit.

Nyss färgat mitt hår, övningskört, handlat och bara gjort massa vardagssysslor. Har bara två lektioner imorgon och en sovmorgon så lite shopping och pluggning ska dagen bestå av! Ha en fin kväll :)