Linnéa Johansson♥

Time for take off to Paradise

Kategori: Allmänt

 

Vill ha dig nära varje dag

Kategori: Allmänt/Jobbat mellan 07.30-12.30, cyklat till gymmet och efter det gjort ärender och små handlat lite inför resan. Cyklade sedan hem och åt lite middag innan jag återvände till jobbet 16.15-21.15. Imorgon väntar packning, gymmet, städning och inhandling av nödvändigheter. Kanske jobb, vem vet men en ledig dag skulle inte sitta fel! 

#MyGuideToLondon

Kategori: Allmänt


Min fina tavla beställd från Artilleriet. Nu ska jag bara special beställa en ram och drömma om att New York och Paris också kommer in, dem är tänkta att hänga ovanför min soffa i en framtida lägenhet. 

/Packat och inte varit produktiv  alls idag innan jobbet, mestadels för att jag känner mig trött och lite hängig. Och efter jobbet har jag inte gjort speciellt många knop heller, duschat, ätit mat och sett tv. Nu kollar jag resor till London, är så himla sugen, blir väl en liten tripp nu till våren eller i början av sommaren. Längtar redan nu, trots att inget är bokat. Sweet dreams nu, ställer väckarklockan i tid för 07.00-16.15 vet ni var jag befinner mig!