Linnéa Johansson♥

He's got the look

Kategori: Allmänt

My love from this summer on my 20th birthday. 
 
Har varit ledig idag och tagit sovmorgon, vilket jag verkligen behövde. Har hunnit tagit tag i städningen av mitt rum och varit på stan med saknade Mari. Sedan så har jag också hunnit pussa på min prins men annars har det bara varit en riktigt LAT dag, så välbehövligt ibland. Imorgon börjar jag kvart i sju så det blir att lägga sig vid tio ikväll så att jag får tillbaka dygnsrytmen, sedan återstår det bara att packa innan vår lilla romantiska shopping weekend börjar... wiiie, längtar!

Det luktar pepparkaka...

Kategori: Allmänt

Barbados, 2014. 

Jag är onormalt pigg för att bara ha sovit någon få timme och jobbat till fyra efter natt jobb. Har duschat, tagit hand om min hy som blivit lite av ett skämt när jag inte haft tid att ta hand om den samt ätit en fantastiskt middag och nu luktar det pepparkaka i hela huset av julbak så Svenska Hollywoodfruar med pepparkakor blir min tisdagskväll innan jag skallar kudden! 

Countdown

Kategori: Allmänt

Nedräkningen har börjat, för ett tag sedan, men jag längtar så innerligt.

Helgen spenderades mestadels på jobbet och med mina fina. Och så blev jag inringd igår för jobb mellan 07.00-14.00, tog en macka på Stigs med Madelene och cyklade hem i regnet. Hoppade i säng och försökte sova några timmar innan det var dags för natt jobb. Nu är jag åter i min underbara säng efter en natt på jobbet och snart, om exakt 2,5 timmar ska jag vara tillbaka. Jag börjar nämligen om 10.30 (!!!) för att jobba till 16.00, för jag måste ju ha råd att shoppa upp lite lön ($$$) när jag åker till Stockholm nu på fredag. Kram på er alla och tack till dig som uppfann Celsius!