Linnéa Johansson♥

Paris is always a good idea

Kategori: Allmänt
/Idag var en bra dag på jobbet, det enda negativa var att min en-timmes-lunch-som-jag-skulle-pressa-på inte blev så mycket av, det var mest disigt men varmt så jag ska inte klaga ändå. Efter jobbet var det bara att svida om inför kvällens festligheter, firandet av pappas 50-årsdag och syrrans 18-årsdag. God mat i mängder och en tårta som lillasyster knåpat ihop, ett konstverk. Och god. Har också hunnit packa inför imorgon, tror jag. Men en supertrevlig kväll med släkten har jag då haft. Nu ska jag snart svida om igen till jobbar kläder. Är inkallad för vak mellan 23.30-07.00 så jag lär vara så enormt trött då jag varit igång sedan sju imorse. Och imorgon blir det inte att sova förrän efter tolv. Så imorgon hoppas jag få pussa på min prins, mitt saknade födelsedagsbarn som fyller 20 år!!! ♥ Älskar dig och alla andra i min fina släkt och familj med för den delen. Imorgon bitti får jag semester och beger mig till kärlekens stad, utan min kärlek. Paris is always a good idea! 

Två från Valborgs

Kategori: Allmänt

Trevligt folk och goda fördrinkar! 

G som i GREAT DAY

Kategori: Allmänt/Igår var en bra dag. En väldigt bra dag. Solade mycket i utlandsvärmen som vi har här (SNÄLLA, stanna hela sommaren, tack på förhand!) och kramade om farfar och mormor som var på besök på jobbet. Super mysigt. Blev några kubb matcher med ett gäng goa brudar och lite hockey tittande hos Julia och Jonte innan vi begav oss till mackarna för att köpa trisslotter och bli rik. Men fattig blev vi, inte rik tyvärr. Men nästa gång! 


 

Så idag, en mindre bra dag. Är slut i huvudet och kroppen, blir skönt med semester! Och idag har solen och värmen varit helt fantastisk, som utomlands. Solade på en balkong hela lunch rasten. Ljuva liv (tyckte jag inte på min lilla ego #selfie i hissen dock) Men efter det har dagen varit tung, kändes skönt att komma hem och sedan tröstshoppa lite med mamma på stan. Ikväll packar jag, städar och promenerar med hundar... innan jag ska gå och lägga mig igen. Börjar 08.00 imorgon så det känns ju lite lyxigt med sovmorgon. Ha en underbar fredagkväll nu!