Linnéa Johansson♥

Yesterday and today

Kategori: Allmänt

 
Två från Carisle Bay och Pebbles beach.
 
/Igår hade jag en supermysig dag tillsammans med min karl. Vi gick stora broarna runt i det fina vädret och njöt av vår vädret (som förvövrigt fick ett bakslag idag med snö och lite kyla). Vi fikade med familjen och hade det trevligt innan vi åkte till honom för att äta en god grillad middag och se en film innan det var dags för mig att åka hem till sängen för imorse efter ynka fem timmars sömn så ringde klockan och det var dags igen. Idag har jag jobbat till halv ett och på den tiden har jag hunnit med så mycket som att torka magsjuka i mängder. Behöver jag ens säga mer? Hua! Men nu ligger jag i sängen och äter chips, ville egentligen träna men ska jobba 16.00-21.00 igen snart så det kändes som en liten vilodag var behövligt. Ha en mysig söndag! 

Senaste dagarna

Kategori: Allmänt/Ny klocka från Michael Kors./Vi har gymmat och gått broarna runt varje dag i veckan nästan. Så skönt, men det tar på kroppen när man jobbar varje dag. Känner mig ganska sliten när jag jobbar så mycket som jag gör och gymmar. But no pain, no gain. Vi tänkter på beach 2014!!/Dubbelmoral igår efter gym, vi drack proteindrink med färska jordgubbar. passionsfrukt och cheezballz... Haha, efteråt åt vi tårta hos farfar som fyllde år. Hihi, sedan jobbade jag kväll. Imorse jobbade jag till tolv så det var skönt, nu väntar jag på att min prins ska vakna så ska vi gå broarna runt och kanske gymma. Ha en mysig lördag!

I love this life - Kim Cesarion

Kategori: Allmänt/Igår var en lång dag på jobbet, men det går det med. Jag och Denise hade en skön rast i solen på balkongen i eftermiddagssolen. Och idag hade jag tänkt gymma nu innan jag börjar 11.30-20.00 men jag orkar rent inte. Ska gå ner i källaren och köra lite på vårat lilla hemma gym men det blir nog broarna runt ikväll efter jobbet. Måste göra iordning något att äta på jobbet, kanske våfflor eftersom att jag inte fick äta det igår... Hmm... Låter alldeles för gott!