Linnéa Johansson♥

En vanlig måndag

Kategori: Allmänt


En vanlig samhälls lektion...

Har ingenting att bjuda på idag. Ida följde mig hem efter skolan och var med på fotbollsträningen. Men nu ska jag bänka mig framför tv:n - top model väntar! Latero!

Walk of Shame

Kategori: AllmäntBild: Härifrån
Jag dör lite inombords när jag läser hennes blogg. Helt ootroliga bilder som gör mig mer ressugen än möjligt!

I går så...tillbringade jag hela dagen i bollhallen på Norrvalla. Och om jag kort ska sammanfatta dagen för mitt eget bästa så kan jag berätta för er att jag släppte in 15 mål och tröst åt Ben & Jerry efteråt. Det räcker för att sammanfatta den lördagen. Mina knän är blåslagna och full av blodbristningar efter fyra matcher (vi vann i fredags med 5-2, jag älskar att spela fútsal!). Träningsvärken tar över! Men nog om the walk of shame. Ska krypa ner framför tvn nu och stanna där! Trevlig söndag allesammans!

FREDAG HELA VECKAN

Kategori: Allmänt


Foto: Cissi

Fredag å härliga fredag! Alla kära spmj1:are hade idag skriller på idrotten. Och som det mesta är med denna klass så var det grupa roligt. Flera goda skratt och blåmärken, men det får man ta! Och vad nu då? Jo, jag sitter här och försöker tagga igång inför kvällens futsal match mot Bureå, och morgondagens cup. Sååå, det blir ingen tråkig uppdatering på någon dag, men jag antar att ni klara er ;) x