Linnéa Johansson♥

TIZZZZZDAG

Kategori: Allmänt(Fast tvärtom)

Sovmorgon till 12.40, men jag kommer till skolan en timme tidigare. Varför? Jo, för att min klocka gick en timme fel. Sucks to be me right now. Speciellt när treorna smyger omkring på skolan med vattenballonger! Jag gömmer mig i biblioteket tills vidare…. där det är säkert, än så länge!

/Detta skrev jag idag innan den stora skräcken hade börjat. Hehe. Förutom skakiga ben och hjärtklappningar så gick vår enda lektion bra och jag tog mig till slut ut ur skolan - levande! (snarare torr*). Det roliga var att ettorna var rädda för oss med, trots att vi var lika rädda som dem, för treorna. Haha!

Annars har jag strosat runt på stan, avstått från att köpa ett par perfekta jeansshorts och övningskört i massor. Nu ska jag käka lite middag för att sedan bege mig mot körskolan för att ännu en gång ha en teorilektion...zZzz. Tjingeling på er!

MÅNDAG

Kategori: Allmänt

/En kort och seg måndag men dåligt väder är vad det har varit idag. Solen har gömt sig bakom moln och blåsten slutar aldrig. Ibland kom det en regnskur, som när jag cyklade hem från skolan. Typico! Har varit extremt rastlös hela dagen och bara suttit och rullat tummarna. Annars har jag varit ute och övningskört. Har inte mer att säga om denna dag. Imorgon börjar jag skolan runt typ... halv två? Och har en lektion. LOVELY! x 

GRATTIS MAMMA OCH PAPPA!♥

Kategori: AllmäntMåste börja med att skriva: grattis till världens bästa pappa som fyller år idag och grattis världens bästa mamma på morsdag! Jag älskar er och ni är världens bästa!♥♥♥♥♥ /Och Loreen som vann!!! Äntligen får man säga att rätt låt vann!

Suuuuper härlig söndag! Tillbringade större delen av dagen i solstolen där jag dunkade musik och njöt av sommar värmen! Har bakat tårtor och ätit mig mätt på godsaker tillsammans med släkten. Nu ska jag bara lägga mig i soffan och ta det lugnt, en ny skolvecka väntar och jag ser sommarlovet stå på lur! Längtar!