Linnéa Johansson♥

Hjärnkontoret...Hallåå?

Kategori: Allmänt
Så här såg det ut när jag började plugga... Totalt hjärnstopp. Inte ofta jag bjussar på sånna här "vackra" bilder, eller hur Agnes min blivande maka? Är då äntligen färdig med engelska recensionen eller vad man ska kalla den. Puuuh. Har också ätit lax till middag, mumsfilibabba! Nu väntar Top Model, xx

It would be so nice

Kategori: Allmänt


weheartit

Min söndag har varit bra. Tog en lång prommis med Sally imorse i det fina vädret, tog tummen ur röven och sätta mer häftmassa runt mina foton på väggen. Det tog tid men var värt det nu efteråt. (De lossnade i kanterna och böjde sig när vi var utomlands). Fortsatte på spåret städning och tog tag i rummet, (som jag inte gjorde igår...) och bakade scones åt mina föräldrar. Diskade och sånt med, känner att det är dags att samla vuxenpoäng oftare.

Tillsist kikade jag och Mari på lagets sm-kval match som dem vann. Det tar dem till slutspel i Göteborg, grattis!
Men nu ska jag ta och pallra min förkylda kropp till soffan och se bingolotto, woho! Är så arg på datorn som vägrar ladda så jag kan se OTH avsnittet som jag missade. Snart åker datorn ut genom fönstret...

MARÄNGSWISS?

Kategori: Allmänt


Bild: Hanna Nygren. Så här kan Hanna se ut då ser onyttigheter! ;)

Gårdagskvällen var mysig. Vi åt mat, pratade så som tjejer gör. Hanna och jag hade köpt med oss godsaker så vi gjorde marängswiss(?) och såg Love and Other drugs och Mean girls 2, sista var ingen höjdare men Love and other drugs var kanon. Mycket "aww-ande" och dregglande till Jake Gyllenhaal.

Eftersom det blev sent hemkommet igår så blev det en rejäl sovmorgon, stan med Hanna och nu väl hemma ska jag ta tag lite i mitt rum (vilket jag har skrivit 10 ggr kanske men aldrig gjort...). Förkylningen släpper inte heller så ikväll kryper jag ner i soffan och stannar där! Trevlig lördag allesammans!