Linnéa Johansson♥

LITTLE THINGS

Kategori: Allmänt


VD.

/En onödig shopping tur slutade i att plånboken fick sår i kanten. Tre böcker, ett hänglås, pennor, ansiktsmaskar, läppsyl, choklad och tidning åt pappa, miss saigon te mm. Usch. Jag borde låsa in plånboken i ett kassaskåp och kasta bort nyckeln, för ett litet tag.

onsdag

Kategori: Allmänt


/Webdesign lektionen blir nu inställd pga för lite utrymme på mac datorerna. Det var ju tråkigt. När man kunde ha sovit några timmar längre när man har en sådan lång skoldag framför sig. Men, det är bara att bita i det sura äpplet och sitta här och dega i en halv timme till!

Det verkar dessutom som om min lillasyster, som har dragit i sig ett otrevligt virus, har smittat mig också. Hur än jag försökt att äta jordgubbar fyllda med antioxidanter och C-vitaminer, samt att dricka väldigt mycket tee. Dock verkar det som om viruset försöker slå ned min sköld, men måtte det vinna! Jag skall kämpa!

En sängkappa

Kategori: Allmänt/Min nyinköpta sängkappa (Jotex - 130 spänn med 50% rabatt), på beställning av Anna! Och en liten bit av mitt rosa rum. Jag har bilder överallt och jag älskar det.